<h2>Κέντρο Ξένων Γλωσσών</h2><p>Ελάτε να μάθουμε μαζί Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρώσικα!</p> Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας μπορούν να απευθύνονται μαθητές κάθε ηλικίας.
 

Όλοι οι ενήλικες λίγο πολύ γνωρίζουν Αγγλικά. Όλοι έχουν προσπαθήσει να μάθουν Αγγλικά σε κέντρα ξένων γλωσσών σε μικρότερη ηλικία, έχουν επίσης παρακολουθήσει μαθήματα στο σχολείο, δημοτικό, γυμνάσιο ή λύκειο. Η Αγγλική είναι επίσης η επικρατέστερη γλώσσα, κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου και δεν υπάρχει άνθρωπος που καθημερινά να μην ακούει Αγγλικά. Αυτή η εμπειρία της βιωματικής εκμάθησης δημιουργεί τεράστιο απόθεμα εννοιών που ο ενήλικας υποσυνείδητα συγκρατεί στο υποσυνείδητο του και με την κατάλληλη διδακτική προσέγγιση καταφέρνει να αφομοιώσει εύκολα και γρήγορα.
 

Στο κέντρο μας θα βρείτε πρόγραμματα που θα βοηθήσουν Επαγγελματίες, Στελέχη Επιχειρήσεων, Υπαλλήλους Οργανισμών, Πωλητές, Ναυτικούς, Εκπαιδευτικούς και Φοιτητές.


Τα μαθήματα είναι ατομικά ή ομαδικά, η ένταξη του μαθητή γίνεται κατόπιν κατατακτήριου τεστ και το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε ενήλικα.

Αλλά και για κάθε γλώσσα υπάρχουν ταχύρρυθμα προγράμματα και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο όπου οι σπουδαστές κατόπιν κατατακτήριου τεστ και μετά από ενημέρωση του υπεύθυνου καθηγητή μπορούν να ενταχθούν στο αντίστοιχο τμήμα για την απόκτηση του εκάστοτε πτυχίου.

 

 

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών
Κεντρικό: Νέα Ποτίδαια, Χαλκιδική

 Τ: 23730 43083,  Κ: 6944163784, what's up: 698417 5234

 

Υποκατάστημα
Σκάλα Φούρκας

Τ: 23740 41301, Κ: 6944163784, what's up: 698417 5234

 

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε & στο facebook!